Arjan - Laura - Anne - Marieke
Wie zijn wij


Wij zijn Arjan en Marieke Langelaan. Vanaf 2012 runnen wij Stal Langelaan. Arjan is geboren en getogen op deze plek. Zijn vader en opa hadden hier een boerderij met melkkoeien. Arjan heeft het bedrijf overgenomen van zijn ouders in 2001 en is vanaf dat moment gestart met paardenpensionstalling.

Arjan en Marieke zijn dagelijks aanwezig op de stal. Marieke Langelaan - de Best is opgegroeid op het Groningse platteland en de paardensport is haar passie. Wij zijn erg trots op de leuke, actieve club mensen op onze stal.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen respect voor elkaar en voor de paarden heeft. Wij streven er continu naar om alle voorzieningen voor mens en paard in optimale conditie te hebben.

Op onze stal hebben we voornamelijk (actieve)- recreatieve ruiters, waardoor er veel buitenritten worden gedaan in de directe omgeving of op onze weilanden. Onze paarden staan veel buiten, in de winter tussen de twee en vier uur per dag en in de zomer op de weide in het hoogseizoen dag en nacht in groepen. Het binnen en buitenzetten wordt onderling gedaan.

Af en toe organiseren we onderling leuke activiteiten. Je kunt dan denken aan een onderlinge dressuur wedstrijd, onderlinge trail les, diverse onderlinge buitenritten, workshops, een weidelunch, een najaars BBQ, lezingen, etc.

De sfeer is voor ons het allerbelangrijkst, als je het naar je zin hebt, heeft je paard het ook naar de zin en andersom. Wij nemen nooit zomaar nieuwe mensen aan, zonder dat wij je hebben ontmoet, zodat wederzijds een goede langdurige overeenkomst wordt aangegaan. Voor de mensen die bij ons op stal een box huren wordt vooraf gekeken of ze passen in de huidige groep, waardoor het verloop op stal laag is en dit weinig onrust brengt voor mens en paard. Zo kan iedereen zich thuis voelen.

Arjan & Marieke